Sieraden kado - Gouuden en Zilveren Bedels
  SIERADEN KADO - SHOP                                 Home  |  Contact  |  Bestellen en betalen  |  Winkelwagentje  |  Uitverkoop  |  ZOEKEN
  Goud  |  Zilver  |  Bedels  |  Hondjes  |  As-sieraden  |  Speciale sieraden  |  Parte Mia |  Zilverpoets |  Bioregulators |  Medaillons |  SOS-Talisman  
Menu 
Home
Parte Mia - Introductie
Parte Mia - OVERZICHT
Parte Mia - Hangers
Parte Mia - Edelstenen
Parte Mia - Geloof
Parte Mia - Letters
Parte Mia - Sport
Parte Mia - Sterrenbeeld
Parte Mia - Overigen

Bedels
Hondjes
Goud
Zilver
Medaillons
Gedenksieraden
Parte Mia Collectie
Uniek zilver Poetsbad
Speciale sieraden
Mondial Bioregulator

Communicatie
Zoeken
Contact
E-mail
Nieuwsbrief
Print deze pagina
art clay workshop
PARTE MIA COLLECTIE

Display Parte Mia Collection 
IT'S THE PERSONAL JEWEL

Parte Mia is nieuw in Nederland. De betekenis van Parte Mia is: deel van mij. Een veelzijdig sieraad dat u voor iedere gelegenheid kunt aanpassen.

De emblemen van edelstenen en symbolen kunt u zelf eenvoudig  verwisselen. U kunt er eindeloos mee blijven combineren, zo is er voor iedereen een geschikte Parte Mia.

De Parte Mia met zilveren hanger is al verkrijgbaar vanaf € 70,00. Compleet met één edelsteen en één sterrenbeeld of embleem naar keuze.

Zilveren collectie Vergulde collectie Neodimium collectie
Parte Mia de zilveren collectie De vergulde collectie van Parte Mia Hangers De neodimium collectie van Hangers van Parte Mia

Uw Parte Mia bestaat altijd uit vier elementen, het hart, de twee emblemen en de neodimium magneet. De neodimium magneet heeft de functie dat het de emblemen verbindt met het hart. Beide zijden van de hanger zullen zichtbaar zijn tijdens het dragen, dankzij het uniek draaiende hangeroog. Een aangename bijwerking is dat de neodimium magneet uw lichaam ontlaadt van magnetische energie, hierdoor krijgt u meer weerstand.

Het draaimechanisme Uw Parte Mia heeft een draaiend mechanisme. Met deze functie worden de emblemen aan beide zijden zichtbaar. Het draaimechanisme zorgt er tevens voor dat de neodimium magneet altijd in de juiste positie draait (mits het vrij kan bewegen) zodat hij de positieve en negatieve spanning (lading) in evenwicht kan brengen, hierdoor krijgt u meer weerstand.
De Parte Mia is verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren, voorzien van een zilveren en een verguld (goud op zilver) draaibare hangeroog. Zo krijgt de mogelijkheid om uw eigen Parte Mia samen te stellen.

Edelstenen zijn er in diverse vormen en kleuren, hun geneeskrachtige werking is al jaren bij mensen bekend. Daarnaast zijn er zeer veel sieraden te vinden van edelstenen, Parte Mia is echter een sieraad dat u de mogelijkheid geeft eindeloos te combineren met edelstenen en verschillende emblemen. De emblemen klikken zich vast middels een neodimium magneet die u midden in de hanger plaatst. Met de los te verkrijgen edelstenen, symbolen verandert u op eenvoudige wijze de stijl van uw Parte Mia hanger.

Harten van echt edelsteen. Combinaties mogelijk met wel 200 verschillende emblemen. De Parte Mia collectie is bijzonder om te geven en om te krijgen! De diversiteit van de Parte Mia maakt sieraad tot een gewild cadeau.

Bij levering ontvangt u een mooi buideltje, hierin vindt u uw Parte Mia met emblemen. Voordat u de hanger gaat dragen, lees eerst onderstaande beschrijving.

Het zilveren of vergulde draaimechanisme aan het hart heeft aan 1 zijde een - (min) teken. Leg het hartje met dit teken naar boven in het doosje. Plaats de neodimium magneet (platte schijfje), ook met het puntje naar boven, in het hart. Plaats vervolgens een edelsteen of symbool op de magneet in het hart. Draai alles voorzichtig om en plaats op de andere kant van de magneet ook een edelsteen of symbool, het zal vanzelf vast klikken. Als u van embleem wilt wisselen of deze op de juiste positie wilt draaien, gebruik hiervoor dan de speld. In de rand rondom elk embleem bevindt zich een uitsparing, plaats de punt van de speld in deze uitsparing en wip het embleem er voorzichtig uit, vervang deze vervolgens door een ander embleem uit uw sieradenkistje.

Voorbeelden van Edelstenen

                                                      IT'S THE PERSONAL JEWEL

Voorbeelden van emblemen

   Copyright © HartenWeb WWW.SIERADENKADO.NL                                                                                       Top