SIERADENKADO - Gouden en zilveren bedels
SIERADEN KADO - SHOP                                                   HomeContact  |  Bestellen en betalen  |  Winkelwagentje  |  OP=OP  
Goud   |  Zilver   |  Ashangers  |   Bedels  |  Hondjes  |  Speciale sieraden  |  Bioregulator   |  Medaillons |   SOS-Talisman  
Menu 
Home
Goud
Zilver
Bedels Nieuw
Hondjes
Speciale sieraden
Pandora-style
Bioregulator
Titanium sieraden
Sieradenboek
Communicatie
Contact
Favoriet
E-mail
Nieuwsbrief
Print deze pagina
Sieradenkistje met juwelen voor iedere schat
Klanteninfo
Betalen
Wat is titanium
Veel gestelde vragen
Leveringsvoorwaarden
Maatinformatie
Sieraden winkelDisclaimer
Privacy
Links
Help

Met Ideal betalen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links


Zilverenbedels
Meer dan 1000 zilveren bedels van rashonden, paarden, katten, fretten, sporten en gereedschappen.

Allergie Startpagina
Een startpagina met informatie over metaalallergie.
Steeds meer mensen krijgen last van nikkel allergie.

De Goud Juwelier

Ashangers en asbedels
Het dragen van een assieraad blijkt een waardevolle bijdrage bij de rouwverwerking. Op deze website vindt u meer dan 200 gedenksieraden

Pendentif cendres
Franse versie van asbedels

Kunsthandel Ineke Aronds
Nabij de Ruïnekerk, in het oude centrum van Bergen, vindt U haar kunsthandel. Al ruim 14 jaar gespecialiseerd in de Bergense School schilders en hun tijdgenoten. Namen als Harrie Kuijten, Matthieu Wiegman, Germ de Jong, Dirk Filarski, Arnout Colnot, Jan van Herwijnen, Leo Gestel, Gerrit van Blaaderen, Piet Wiegman, Jan Ponstijn, Charley Toorop en vele anderen. Tevens presenteert de galerie een paar maal per jaar een expositie van hedendaagse kunstenaars met toekomst.
Naast deze schilderijen biedt zij nog een uitgebreide collectie aan van andere kunststukken.
Waarborg Holland

Waarborg Holland
De Waarborg Platina, Goud en Zilver N.V. is door de Minister van Economische Zaken belast met de uitvoering van de Waarborgwet 1986. Deze wet moet de ondernemer beschermen tegen oneerlijke concurrentie en de consument tegen bedrog.

Edelmetaal waarborg Nederland

Hier vindt u de keurmerktekenplaat in pdf formaat

Edelmetaal Waarborg Nederland BV
is op 11 maart 2002 door de Minister van Economische zaken aangewezen als tweede "notified body" inzake het uitvoeren van taken zoals die staan omschreven in de Waarborgwet.

 

Sieraden Informatie Centrum
Dit is het informatiecentrum over diamanten, sieraden en horloges. Ze zijn actief op drie terreinen: public relations, promotie en educatie.

Titaniumjewels
De Engelse versie van sieradenkado.

Diamant Museum in Amsterdam
Het Diamant Museum Amsterdam neemt u mee op een reis die 3 miljard
jaar geleden begon, 200 kilometer onder het aardoppervlak, en eindigt bij
de ring om uw vinger of het sieraad om uw hals. Een fascinerend verhaal
dat u niet mag missen. Na uw bezoek aan het museum bent u van harte
welkom in onze koffiecorner voor een drankje of kunt u naar hartelust
rondkijken in de museumwinkel.

Diamantmuseum in Antwerpen
Het diamantmuseum, gelegen in het hart van de Antwerpse diamantwijk, vlakbij het centraal station, brengt de boeiende wereld van de diamant in beeld. Elk facet wordt er belicht. Het museum geeft antwoord op al uw vragen. Antwerpen is immers een internationaal diamantcentrum. Kaarten, foto's, voorwerpen, maquettes, video's en demonstraties op zaterdag maken van uw bezoek een fascinerende ontdekkingstocht. Tevens bestaat de mogelijkheid om een diamantdag te beleven.

Cursus Kunst kijken
Je een vreemdeling voelen in een museum hoeft nu niet meer.

Dans Maar!
'Dans maar!' is bedoeld om alle vragen rond dans en ballet te beantwoorden. Bovendien heeft 'Dans maar!' een uniek ontwerpspel waarmee je je eigen choreografie kunt ontwerpen: kies je muziek, kies je dansers, geef ze kleur en laat ze optreden in een zelf ontworpen decor volgens je eigen choreografie! Bekijk je choreografie en beslis of de rest van de wereld ervan mag meegenieten of dat je er nog aan wil werken! 'Dans maar' is tot stand gekomen in samenwerking met Het Muziektheater en Het Nationale Ballet.

HerdenkingsmuntHet Nederlandsche MuntenhuisKoninklijke Nederandse MuntNederlandse vereniging van munandelarenAmsterdams Muntkantoor

 

Christie's
Bekijk de veilingkalender, de verschillende vestigingsplaatsen op de wereld, het nieuwe magazine 'Christie's living with Art' en verschillende sale-categorieën, van Aziatische kunst tot en met wijn.

Sotheby's
Prik een veilingdag op de kalender, bekijk de veilingwaren in de online catalogus of maak een virtuele 'grand tour'. Bezoek de Sotheby's kunstgalerijen in New York, of bekijk het roemruchte biljart van Château de Groussay.

Keurmerken

federatiegoudenzilverFederatie Goud en Zilver
De FGZ behartigt de belangen van de ondernemers die werkzaam in de goud- , zilver- , uurwerken- , edelstenenbranch in Nedeland.

Logo Verispect


Contole van de waarborgwet gebeurt door VeriSpect.

Teylersmuseum in Haarlem
Munten en penningen. Wie van munten en penningen houdt: Teylers Museum heeft de belangrijkste collectie van Nederland op dit gebied, in totaal zo'n 16.000 stuks. West-friese en Gelderse Munten vormen hoogtepunten, net als die munten en penngen uit de collectie Roodenburg, die het museum in 2008 verwierf. Basis vormt Pieter Teylers eigen verzameling.


Kristalmuseum
Het kristalmuseum laat u de wondere wereld van fossielen, mineralen, kristallen en edelstenen zien. Het museum beschikt over een collectie van de meest uniek mineralen en fossielen die men op deze aarde vinden kan en heeft één van de grootste verzamelingen reuze kristallen in Europa.

Goudsmid Gerard Hartzuiker
Hier vindt u meer dan 1500 verschillende bedels van allerlei.


Link uitwisselen !!!!
Sieradenkado.nl een linkvermelding op uw website, U een linkvermelding op onze website!
Interesse e-mail ons.

Algemeen

Specifiek

Sieradenbeurs Goudjuwelier
Sieraden op startkabel Mailorder Service Net
Webguide
Winkelstraat
Zilver op startkabel
Juweliers.startkabel
De kunstige Kraal
Kado-wijzer
Goud Info

 

   Copyright © HartenWeb - Hartzuiker WWW.SIERADENKADO.NL Top