SIERADENKADO - Gouden en zilveren bedels
SIERADEN KADO - SHOP                                                   HomeContact  |  Bestellen en betalen  |  Winkelwagentje  |  OP=OP  
Goud   |  Zilver   |  Ashangers  |   Bedels  |  Hondjes  |  Speciale sieraden  |  Bioregulator   |  Medaillons |   SOS-Talisman  

Balance sensor hanger

Alle modellen van de Biostabil - magnetische hangers

Menu 
Home
Goud
Zilver
Bedels Nieuw
Hondjes
Speciale sieraden
Pandora-style
Bioregulator
Titanium sieraden
Sieradenboek
Communicatie
Contact
Favoriet
E-mail
Nieuwsbrief
Print deze pagina
Sieradenkistje met juwelen voor iedere schat
Klanteninfo
Betalen
Wat is titanium
Veel gestelde vragen
Leveringsvoorwaarden
Maatinformatie
Sieraden winkelDisclaimer
Privacy
Links
Help

 

Achtergrond informatie:

Biostabil 2000Wat is de BalanceSensor en waar berust zijn unieke werking op:
De hanger en armband hebben te maken met de kosmische energie, een bekend begrip uit de Oosterse acupunctuur en de Yin-Yang filosofie. In de acupunctuur regelt men de positieve en negatieve energiestromen in zijn verbinding met de buitenwereld. Yin, de negatieve ionen of invloeden, en Yang, de positieve ionen of invloeden, dienen in harmonie te zijn voor een goede gezondheid.

Deze energiestromen staan dan weer in verbinding met ALFA en BETA golven van de hersenen. De bio-regulerende werking berust dus op een invloed van “niet stoffelijke” processen in ons lichaam via de hersengolven.

Toepassingen.
Onze moderne levenswijze overactief, meer lekker dan gezond eten, informatieoverlast- leidt tot een verlies aan gezondheidskrachten, die ons moeten beschermen tegen welvaartsklachten.

De Biostabil als energieverdeler, compenseert dit verlies aan gezondheid. Met een Biostabil om uw pols krijgt U extra energie en voelt u zich weer ontspannen. Daarmee verhoogt u uw weerstand tegen allerlei kwalen.

De Bioregulator als uniek sieraad
Deze zilveren fraaie armband is verkrijgbaar in diverse maten en de hangers zijn er in de uitvoeringen: zilver, biocolor en verguld ( zilver met een laag laagje 18 krts goud )

De armband als sieraad om uw pols zal u dagelijks aan de waarde van uw gezondheid herinneren en uw eigen verantwoordelijkheid daarvoor.

Veel problemen met onze gezondheid, de bekende welvaartskwalen, zijn terug te brengen tot verstoorde energietoestanden in ons lichaam.
Biostabil in de uitvoering van een kruisje - werking hetzelfde als de andere hangers

Wat zijn die frequenties waar men het over heeft?
Dit zijn elektromagnetische frequenties, zij zorgen voor een positieve energiestroom in uw lichaam. De frequenties hebben een positief effect op uw energie, kracht, balans en lenigheid van uw lichaam. Alles in onze omgeving heeft ook een frequentie.
De Balancesensor
Wilt u zich fitter voelen?
De armband of de hangers hebben een gunstig effect op uw gehele fysieke toestand. Voor de prijs van een consult
aan een specialist EN U HEEFT ER OOK EEN MOOI SIERAAD AAN voor diezelfde prijs.

Hoewel nog niet geheel begrepen wordt hoe natuurproducten, zoals edelstenen en metalen, onze gezondheid positief kunnen beïnvloeden, zijn er de talrijke getuigenissen uit de praktijk, die de goede werking ervan staven.
Doosje met de bicolor Biostabil

ALFA GOLVEN: Zenuwstelsel: depressieve en nerveuze spanningen, stress, zorgen, fobieën, fysische en mentale hoofdpijn, spierpijn, keelpijn, reuma, spit, slapeloosheid, astma, suikerziekte, kinderen die in bed plassen, impotentie, kouwelijkheid, psychische onvruchtbaarheid enz. Bij deze tekenen moet u de armband om de rechterpols dragen met de beide bolletjes aan de bovenkant.

BETA GOLVEN: Circulatiestelsel: hartafwijkingen, verhoogde bloeddruk, hartkloppingen, verstopte bloedvaten, trombose, spataderen, bloedarmoede, aambeien, onregelmatige en pijnlijke menstruatie enz. Bij deze tekenen moet u de armband om de linkerpols dragen, met de beide bolletjes aan de onderzijde van de pols.

 
   Copyright © HartenWeb WWW.SIERADENKADO.NL Top