SIERADENKADO - Gouden en zilveren bedels
SIERADEN KADO - SHOP                                                   HomeContact  |  Bestellen en betalen  |  Winkelwagentje  |  OP=OP  
Goud   |  Zilver   |  Ashangers  |   Bedels  |  Hondjes  |  Speciale sieraden  |  Bioregulator   |  Medaillons |   SOS-Talisman  
Menu 
Home
Goud
Zilver
Bedels Nieuw
Hondjes
Speciale sieraden
Pandora-style
Bioregulator
Titanium sieraden
Sieradenboek
Communicatie
Contact
Favoriet
E-mail
Nieuwsbrief
Print deze pagina
Sieradenkistje met juwelen voor iedere schat
Klanteninfo
Betalen
Wat is titanium
Veel gestelde vragen
Leveringsvoorwaarden
Maatinformatie
Sieraden winkelDisclaimer
Privacy
Links
Help

 

 

 

 

 

Cadeaubon
Pakje kado Cadeau pakjes

Voorwaarden voor het inwisselen van ONLINE cadeaubonnen:


Online waardebonnen kunnen via e-mail naar Sieradenkado - klanten worden verstuurd als onderdeel van een speciale waardebon, korting of verkoopactie. Dergelijke waardebonnen kunnen uitsluitend door klanten worden ingewisseld die zich door middel van een EERDERE bestelling op SIERADENKADO.NL kunnen identificeren.

Waardebonnen kunnen alleen worden gebruikt voor nieuwe (vervolg) bestellingen in de webshop en kunnen niet worden ingewisseld voor de aanbieding waarbij deze eventueel werden verkregen.
Voer, om de online waardebon te activeren terwijl u uw bestelling plaatst de activeringscode in het betreffende vak in en klik vervolgens op de knop „Update“.
De waardebon kan niet worden gebruikt voor eerdere aankopen.

Het is mogelijk meerdere waardebonnen te verkrijgen en in te wisselen maar er kan slechts één waardebon per bestelling worden benut. Meerdere waardebonnen kunnen niet bij één bestelling worden gecombineerd. Online cadeaubonnen kunnen uitsluitend worden ingewisseld in de webshop die de waardebonnen in omloop heeft gebracht.

Als een cadeaubon is verkregen tijdens de aankoop van een product wordt deze online cadeaubon verzonden naar het e-mailadres dat tijdens het bestellingproces op de datum van bestelling is ingevoerd. Tenzij anders vermeld zijn online cadeaubonnen één maand geldig vanaf de datum van uitgifte.
Sieradenkado zal bij hiervoor in aanmerking komende aankopen, gedaan vóór de vervaldatum van de cadeaubon, de waarde van de waardebon crediteren. De online waardebon kan na het verstrijken van de vervaldatum niet meer worden ingewisseld.
De in aanmerking komende aankopen zijn beperkt tot de producten die in de webshop worden aangeboden.

Online cadeaubonnen kunnen voor alle in het assortiment aangeboden producten worden gebruikt. Uitzonderingen hierop vormen aanbiedingen van andere producenten alsook in prijs verlaagde aanbiedingen, tenzij dit uitdrukkelijk op de waardebon is vermeld.

Waardebonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contanten.
Het is niet toegestaan waardebonnen te verkopen.

Wanneer de cadeaubon een groter bedrag vertegenwoordigd dan het totaal te betalen bedrag vervalt deze niet gebruikte waarde van de online cadeaubon bij het plaatsen van de bestelling.
 

Verrassings kado
   Copyright © HartenWeb WWW.SIERADENKADO.NL Top